« [Späť]
HACCP
Zavedenie systému zabezpečenia kontroly hygieny potravín správnej hygienickej praxe SHP a/ alebo HACCP je povinné
7 princípov HACCP:
-
-
1. Vykonanie analýzy nebezpečenstva
2. Stanovenie CCP
3. Stanovenie limitov pre CCP a CP
4. Stanovenie monitorovacích postupov
5. Stanovenie nápravných opatrení
6. Stanovenie verifikačných postupov (meradlá, školenia, interné audity, validácia)
7. Riadenie dokumentov a záznamov
HACCP školenia
-
správna výrobná prax (hygienický a sanitačný poriadok)
-
Neváhajte a pridajte sa k našim spokoným zákazníkom 0907 349 943
-
Máte ďalšie otázky? Kontaktujte nás!
HACCP pre kompostovacie stanice a schvaľovanie Štátnou správou, HACCP poradenstvo a HACCP dokumentácia
Vypracovanie HACCP pre kompostovacie stanice a podpora pri schvaľovaní.
Potrebujete vypracovať HACCP dokumentáciu, hygienický režim, sanitačný poriadok, prevádzkový poriadok, zaviesť HACCP, alebo školenie HACCP v spoločnosti?
Ste tu správne! Buďte serióznym partnerom a vyhnite sa zbytočným pokutám. Nestrácajte čas a kontaktujte nás :) 0907 349 943
ISO CONSULT Slovakia, s.r.o.
Urmince 68,
95602, Urmince
Tel.: 0907 349 943, 0915 956 487
info@isoconsult.sk